Kockeriet

Kockeriet är en matstudio och upplevelserestaurang – en mötesplats för matglada och matintresserade människor.

I matsalen hyllar vi gastronomin och hantverket. Vi är en spelplats för människor som uppskattar restaurang och vi är stolta, passionerade och säkra.

Vi arbetar egentligen efter de gamla reglerna, då många moment skedde vid bordet. Servispersonalen är djupt involverad i beredningen av mat framme hos gästen. En gammledags stolthet för yrket där vi tar tillbaka matsalsarbetet med dekantering, tranchering och olika moment vid bordet.

Och vi har en historia bakom allt vi gör.

Kockeriet
Norra Vallgatan 28
211 25 Malmö

tel: +46 (0)40 30 74 10
e-mail: marie@kockeriet.se

Paul Taylor Lanthandel

På Paul Taylor är vi galna i bra råvaror. Vi letar upp dem på så nära håll vi bara kan, och ser till att rubbet går åt – på ett eller annat sätt. Recycling och upcycling, att hushålla med det vi har och tänka cirkulärt är drivet i allt vi gör. Begränsningar gör oss kreativa.

Och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Som hur man räddar en skrumpen rödbeta, gör pasta av torrt bröd – eller lampskärmar av gamla vinflaskor.

Vi hoppas vår entusiasm och skaparglädje ska smitta av sig. Få fler att uppleva hur kul det kan vara att låta sig utmanas av begränsningar – också hemma. Allt hänger ihop. Den mat som produceras på ett för planeten hållbart sätt är som av en händelse också bra för oss, för hälsan och hur vi mår. Det är med andra ord en skaplig win win vi kan bidra till tillsammans. Även för generationerna som kommer efter oss.

Paul Taylor Lanthandel
Vasagatan 15
172 61 Sundbyberg