Boka Tareq

Tareq är en flitigt anlitad föredragshållare. Han delar gärna med sig av sin livsresa och kunskap och inspirerar gärna på matlagningsevent och föreläsningar. Nytt från oss är vi från vår STUDIO kan erbjuda digitala Events med Matlagning, Cook Along och/eller Föreläsning med Tareq.

Med stjärnkocken i fokus tillsammans med fotograf/filmare levereras högklassigt innehåll filmat med flertalet kameror och interaktion med tittarna i chat där det ges möjlighet att ställa frågor och ha dialog med Tareq under hela sändningen.

IRL, Livestream eller inspelat material – anpassas efter önskemål.

Här är några exempel på populära och uppskattade föreläsningar som Tareq erbjuder. Och dessa håller han gärna på svenska eller engelska. Föreläsningarna kan självklart anpassas efter specifika önskemål och innehålla matlagningsinslag;

Mat och Kärlek. Tareq har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Mer personligt än så här blir det inte!

Mat som gör gott. Med utgångspunkt i sin populära bok Mat som gör gott, talar Tareq olika förhållningssätt till mat och hur vardagen kan bli både njutningsfull och hälsosam.

Matentreprenörens resa. Tareq berättar med inlevelse om sin resa från Kockutbildningen via gourmetrestaurangen Trappaner och Slottsträdgårdens kafé, Kockeriet och dagens arbete som folkkär TV-kock och krögare – ständigt på utkik efter nya utmaningar.

Det Nordiska skafferiet – maten och människorna. Tareq berättar om sitt stora intresse för det nordiska köket. Genom sitt arbete med programserien Tareq Taylor’s Nordic Cookery har han rest runt och utforskat det fantastiska utbud av ingredienser som finns i de Nordiska länderna. En resa som bjudit på stor gastronomisk inspiration och även på underbara möten med människor som brinner för det de gör.

Klimatsmart mat och hälsa. Tareq brinner för mat som gör gott för människan och vår planet.

För offert, frågor, information eller bokning kontaktar du kontakt@tareqtaylor.com