Aktuellt

Tareq tävlar Kockarnas Kamp

Den 18 september kl 21.00 startar årets säsong av succéprogrammet Kockarnas kamp i TV4. Sveriges
vassaste kockar tävlar om den ärofyllda pokalen och äran! Tareq har vässat knivarna och är redo!

När chiliprovningen spårar ur

I säsongens Trädgårdstider kom man på den briljanta idén att prova en av världens starkaste chilisorter, nämligen Bhut Jolokia strain II. Klippet där Pernilla och Tareq, testar, våndas och nästan tappar kontrollen har glatt många – ja, det blev en viral succé! Har du missat det? Då kan du se det här

Slottsträdgårdens Kafé – nya ägare

I våras beslutade Tareq sig för att sälja Slottsträdgårdens Kafé. Kaféet ägs och drivs nu av Verona Arkliden, Daniel Schylander och Fredrik Granqvist. Konceptet utvecklas och trion satsat på ett utökat utbud av både mat och dryck. Vi önskar dem lycka till och hoppas de får många härliga år i parken!

Tareq Taylors Kyckling

I sin senaste kokbok slår Tareq ett slag för kycklingen och allt den kan användas till. Boken är inte bara full med härliga recept utan du lär dig också hur du styckar kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling. Klicka här för att köpa boken.

Trädgårdstider

Inspelningarna av Trädgårdstiders är i full gång. I år kommer Englands trädgårdsguru Penny Snell på besök för att avgöra om trädgården platsar i den prestigefulla Yellow Book. Avsnitten kan ses här på SVT Play.

Mer Nordic Cookery!

Tareq Taylor’s Nordic cookery, eller Tareq Taylors nordiska matresa, har spelat  in säsong 4 här under våren och sommaren och kommer att visas till hösten. Seriens tidigare säsonger kan ses på TV4 Play

 Kockeriet

Under augusti råder det Sommar på Kockeriet. Njut av en härlig sommarmeny och musikevent! Läs mer på www.kockeriet.se