Ny kokbok "Favoriter"

Tareq har samlat sina favoriter sedan många år tillbaka, adderat ett antal helt nya älsklingar och kryddat med de bästa recepten när det gäller inläggningar, saft, sylt, bröd, sötsaker, bullar och kakor. Kort och gott skulle man kunna säga att den här boken är en riktig ”GoTo-bok”. En bok som innehåller allt man önskar, vare sig det handlar om att hitta ett recept på en fantastisk vegetarisk curry, kalops, äggakaka, en Coq au vin eller ett bra recept på en egen ketchup och senap. De godaste kanelbullarna man kan tänka sig. Allt finns! Ät vad du vill. Bara du gör det själv. Books by Tareq Taylor  

Tareq Taylors Craft Gin

Efter en lång utvecklingsprocess med mängder av smakprovningar och blindtester har Tareq och Saturnus tagit fram en elegant kvalitetsgin. Den är destillerad två gånger och producerad enligt den sk ”London Dry Gin”-metoden i Saturnus destilleri i Malmö. Om det är något som inspirerar Tareq är det vilda kryddor, örter och rötter. Han delar med sig av sina kunskaper i flera kokböcker, i "Trädgårdstider" och nu i en gin som är helt baserad på äkta råvaror.

Tareq Taylor by Hemtex

I oktober 2019 finns den tredje kollektionen signerad Tareq Taylor i butik.

Lyckomaten på SVT

Tareq är tillsammans med hälsocoachen Sofia Ståhl aktuell med programmet Lyckomaten på SVT (2019). Ett ”sunt-förnuft-program” där fem deltagare får lära sig att leva mer hälsosamt med hjälp av träning, kostrådgivning och mental coachning. Inte för att gå ner i vikt utan för att må bra. En enorm och viktig resa.

Malmö Media Day

Den 28 november var Tareq på Palladium för Malmö Media Day som TV4 var med och arrangerade. Det var Kockarnas Kamp-tema dagen till ära och givetvis var den fina kockrocken på. Tareq serverade lunch och en maffig dessertbuffé till 350 inbjudna gäster tillsammans med en god vän.